Min bästa väns son fyller 1 år nästa vecka och nu kan jag äntligen visa världen projektet som jag jobbat på sen tidig höst. Simon kommer växa upp och heja på HV71 så jag ritade av loggan i pixelformat och började virka. Som mest hade jag 25 trådar igång samtidigt och ville flera gånger ge upp pga alla knutar men skam den som ger sig. Simon själv kanske inte förstår innebörden av sin present ännu men hans föräldrar och gladast blev nog pappan.
Graphgan och info om hur du själv gör filten hittar du under Mönster/Patterns.

2 thoughts on “HV71-filt i C2C

 1. Hejsan!
  Hitade din blogg mär jag googlade HV 71. 😊
  Å jag förälskade nig i den ubderbara filten som du har gjort.

  Eftersom jag tyvärr inte kan virka själv, undrar jag om du möjligtvis skulle kunna tänka dig att göra en till mig mot betalning av material + jobb?

  Skulle bli överlycklig!
  😉😍😊

  Mvh Malin

  1. Hej Malin och tack för dina fina ord, de värmer :). Tyvärr virkar jag inte några filtar på beställning, det tar alldeles för lång tid. Men om du hittar någon annan som gärna virkar så finns både mönster ock materiallista här på hemsidan. Jag hoppas det löser sig :).
   Med vänlig hälsning, Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *