Jag har något jättekul att berätta för er. Jag har fått den stora äran att hålla i ett eget virkmysterium i Facebookgruppen ”Mysterievirkning med camillaslivsstil.se”. När jag blev tillfrågad detta för över ett år sen hade jag aldrig hört talas om konceptet men tyckte det verkade otroligt roligt så jag sa självklart ja. Men vad är då mysterievirkning? Jo det är alltså en virkning där mönsterdelar släpps efter ett givet tidsschema och man har inte en aning om vad det är man virkar. Allt du får veta innan är vilken kategori det tillhör samt en materiallista. Så med start den 17/2 kör vi igång, mönstret släpps både i Facebookgruppen samt på min hemsida. Det är en inredningsdetalj och garnpaket hittar du på www.camillaslivsstil.se. Detta ska bli så spännande 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *